Støtt oss

Vi er helt avhengig av økonomisk støtte for å kunne avsløre hvordan dyr lever i det norske landbruket. Din støtte utgjør en stor forskjell for dyrene!

Bli månedsgiver

Månedlig støtte er kanskje den beste måten å sørge for at vi kan fortsette å avsløre dyre­mishandlig. Da er du med å sikre forutsigbarhet i store dokumentasjons­prosjekter som kan gå over flere år, og du kan være trygg på at ditt bidrag er med på å gjøre en vesentlig forskjell for dyrene.

Gi enkeltgave

Din gave gjør en forskjell for dyrene. Du kan støtte oss via Vipps, bankoverføring eller PayPal.

Vipps

Bruk vårt Vipps-nummer:

80442

Bank

Overfør til vårt kontonummer:

1254.05.39950

PayPal

Gi oss støtte via

Paypal

(Betal med betalingskort eller PayPal-saldo)

Tilgodese dyrene i ditt testament

Ved å tilgodese Nettverk for dyrs frihet i ditt testament kan du sikre en effektiv og slagkraftig hjelp til dyrene i mange år fremover. Kontakt oss for mer informasjon og gratis juridisk bistand for å få satt opp et testament etter ditt ønske. 

Start egen innsamling

På Facebook kan du enkelt starte en innsamling for vårt arbeid for dyrene, for eksempel i forbindelse med en bursdag. Sammen med venner kan du samle inn et målbeløp som du selv bestemmer.

Din støtte gjør en forskjell for dyrene

Nettverks for dyrs frihet har i over 10 år inspisert og dokumentert dyre­mishandling, og er den eneste dyreverns­organisasjonen i Norge som driver med denne type arbeid. Inspeksjonene finaniseres av privatpersoner, som ønsker å hjelpe dyrene i det norske landbruket. 

Nettverk for dyrs frihet mottar ikke stats­støtte, og er avhengig av støtte fra enkelt­individer for å kunne dokumentere og avsløre hvordan dyrene lever. All støtte går direkte til prosjektene våre. Vi setter enormt stor pris på alle bidrag, både store og små.

Vanlige spørsmål

Hva brukes pengene til?

Støtten går til konkrete dyreverns­prosjekter, som å dokumentere hvordan dyrene lever i det industrielle norske landbruket. Det er kostbart å dokumentere, både i form av nødvendig utstyr, transport og tiltak for å sikre det beste innen smittevern og sikkerhet. Støtten går til å dekke disse kostnadene.

Hvordan kan jeg overføre fra utlandet?

Følgende to måter er fine å benytte om du ønsker å støtte vårt arbeid fra utlandet.

PayPal
Man kan enkelt overføre penger via PayPal. Da kan du gjøre innbetalingen med alle typer bankkort eller fra din eksisterende PayPal-saldo, om du har det.

Internasjonal bankoverføring
Hvis du ønsker å gjøre en internasjonal bankoverføring så trenger du følgende informasjon:

Adresse: Postboks 7027 St. Olavs plass, 0136 Oslo
IBAN-nummer: NO8312540539950
BIC/SWIFT: CULTNOK1
Routing BIC: DNBANOKK
Hvordan avslutter jeg en månedsgiveravtale?

Månedsgiver­avtale kan du avslutte i nett­banken din. Det er også mulig å pause betalingen en eller flere måned(er), dersom du ikke har mulighet til å støtte vårt arbeid akkurat nå, men ønsker å fortsette senere.

Hvilke vilkår gjelder for gaver?
Hvilken givermåter er mest effektive?

Vi har valgt å tilby giver­løsninger med lavest mulig gebyr, men hvis du ønsker å sikre at 100 % av beløpet du gir går rett til saken så kan du gjøre dette gjennom å sette opp et fast månedtlig trekk i nett­banken din. Akkurat hvordan man gjør det avhenger av hvilken nett­bank du bruker, men de fleste har et menypunkt som heter «Faste betalinger» eller noe tilsvarende. Der vil du kunne velge aktuelt beløp og frekvens, og legge inn vårt konto­nummer: 1254.05.39950.