Støtt oss

Vi er helt avhengig av økonomisk støtte for å kunne avsløre hvordan dyr lever i det norske landbruket. Din støtte utgjør en stor forskjell for dyrene!

Bli månedsgiver

Månedlig støtte er kanskje den beste måten å sørge for at vi kan fortsette å avsløre dyre­mishandlig. Da er du med å sikre forutsigbarhet i store dokumentasjons­prosjekter som kan gå over flere år, og du kan være trygg på at ditt bidrag er med på å gjøre en vesentlig forskjell for dyrene.

Gi enkeltgave

Din gave gjør en forskjell for dyrene.

Du kan støtte oss via Vipps, bankoverføring eller PayPal.

Vipps

Bruk vårt Vipps-nummer:

80442

Bank

Overfør til vårt kontonummer:

1254.05.39950

PayPal

Gi oss støtte via

Paypal

(Betal med betalingskort eller PayPal-saldo)

Tilgodese dyrene i ditt testament

Ved å tilgodese Nettverk for dyrs frihet i ditt testament kan du sikre en effektiv og slagkraftig hjelp til dyrene i mange år fremover. Kontakt oss for mer informasjon og gratis juridisk bistand for å få satt opp et testament etter ditt ønske. 

Start egen innsamling

På Facebook kan du enkelt starte en innsamling for vårt arbeid for dyrene, for eksempel i forbindelse med en bursdag. Sammen med venner kan du samle inn et målbeløp som du selv bestemmer.

Din støtte gjør en forskjell for dyrene

Nettverks for dyrs frihet har i over 15 år dokumentert og avslørt dyre­mishandling, særlig i det industrielle norske landburket. Vi er den eneste dyrevern­organisasjonen i Norge som driver med denne type arbeid.

Avsløringene finaniseres av privatpersoner som ønsker å hjelpe dyrene i det norske landbruket. Nettverk for dyrs frihet mottar ikke stats­støtte, men er avhengig av støtte fra enkelt­individer for å kunne dokumentere og avsløre hvordan dyrene faktisk lever.

Alle bidrag, både små og store, er med på å sørge for at dyrene får bedre liv.

Vanlige spørsmål

Hva brukes pengene til?

Støtten går til konkrete dyrevern­prosjekter, som å dokumentere hvordan dyrene lever i det industrielle norske landbruket. Dette er kostbart, blant annet i form av nødvendig utstyr. Støtten vi får gjør det derfor mulig å kunne gjennomføre større graveprosjekter.

Hvordan kan jeg overføre fra utlandet?

Følgende to måter er fine å benytte om du ønsker å støtte vårt arbeid fra utlandet.

PayPal
Man kan enkelt overføre penger via PayPal. Da kan du gjøre innbetalingen med alle typer bankkort eller fra din eksisterende PayPal-saldo, om du har det.

Internasjonal bankoverføring
Hvis du ønsker å gjøre en internasjonal bankoverføring så trenger du følgende informasjon:

Adresse: Postboks 7027 St. Olavs plass, 0136 Oslo
IBAN-nummer: NO8312540539950
BIC/SWIFT: CULTNOK1
Routing BIC: DNBANOKK
Hvordan avslutter jeg en månedsgiveravtale?

Månedsgiveravtaler kan når som helst pauses eller avsluttes ved å sende en epost til post@dyrsfrihet.no

Avtaler med AvtaleGiro kan du også avslutte selv i nett­banken din. Det er også mulig å pause betalingen en eller flere måned(er), dersom du ikke har mulighet til å støtte vårt arbeid akkurat nå, men ønsker å fortsette senere.

Hvilke vilkår gjelder for gaver?
Hvilken givermåter er mest effektive?

Vi har valgt å tilby giver­løsninger med lavest mulig gebyr, men hvis du ønsker å sikre at 100 % av beløpet du gir går rett til saken så kan du gjøre dette gjennom å sette opp et fast månedtlig trekk i nett­banken din. Akkurat hvordan du gjør det avhenger av hvilken nett­bank du bruker, men de fleste har et menypunkt som heter “Faste betalinger” eller noe tilsvarende. Der vil du kunne velge aktuelt beløp og frekvens, og legge inn vårt konto­nummer: 1254.05.39950.