Om oss

Nettverk for dyrs frihet er en norsk organisasjon som dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling. Vi har flat struktur, og er opptatt av at det skal være enkelt å være med å bekjempe dyremishandling. Det vil si at alle som følger Nettverkets formål og retningslinjer kan bidra og benytte seg av navnet vårt.

Vi avslører den skjulte dyre­mishandlingen

Vi jobber for større åpenhet om forhold som holdes skjult fra offentligheten. På denne måten kan vi bidra til en mer faktabasert og demokratisk debatt om dyrenes levekår.

Nettverk for dyrs frihet møter Jens Stoltenberg

Vår historie

Nettverk for dyrs frihet ble opprettet i 2007 for å skape en effektiv organisasjon som jobber med handlingsrettede dyrevern­prosjekter. I mange år var vårt hoved­fokus å dokumentere dyre­mishandlingen i pels­industrien. Dette førte til en rekke store avsløringer i media og omfattende politisk debatt som til slutt endte opp med at Stortinget vedtok et forbud mot pelsdyroppdrett. 

 

Sammen kan vi endre verden

For å oppnå framgang i dyrevern­arbeidet kreves initiativ og deltakelse fra alle som bryr seg. Hver og en har en mye større evne til å påvirke enn hva vi er opplært til å tro, og sammen kan vi bidra til å endre dyrenes levekår. Alle bidrag hjelper, både økonomiske og å bruke tid på dyrevern­arbeid. Vil du gjøre mer for dyrene?  

Inspektør filmer på minkfarm
Rødrev på liggehylle

Støtt arbeidet!

Vi er avhengig av støtte for å kunne avsløre hvordan dyr lever i det norske landbruket, og for å oppnå konkrete resultater for dyrene.

Vil du hjelpe oss skape en verden uten dyremishandling?