I går ble det publisert nye skrekkbilder fra pelsfarmene i Polen. Dyrevernere har brukt skjult kamera for å kunne avdekke forholdene som pelsbransjen skjuler.

I går ble det publisert nye skrekkbilder fra polske pelsfarmer. Nok en gang avdekkes dyremishandling som pelsbransjen vil holde skjult.

Dyrevernsorganisasjonen Otwarte Klatki har med skjult kamera dokumentert dyremishandling som den polske pelsindustrien holder skjult. 

Opptakene, som er filmet på flere farmer i Polen, viser pelsfarmere som dreper rev og vaskebjørn med elektrisitet, og hvordan kroppene deres blir flådd rett foran de andre dyrene. 

– Dyrevernloven skal sikre human slakting av dyr, men det er noe helt annet som skjer på pelsfarmene, sier Pawel Rawicki fra Otwarte Klatki.

Organisasjonen håper nå at bildene skal kunne bidra til et forbud mot pelsdyrfarming i Polen. Otwarte Klatki har allerede samlet inn mer enn 100.000 underskrifter for endring på dyrevernloven. I dag drepes rundt 100.000 rever og vaskebjørner årlig på pelsfarmer i Polen. 

Opptak som avslører
Videoen med engelsk tekst kan du ser under, og dyrevernorganisasjonen har også offentliggjort fotografier. Vi advarer mot sterke bilder. 

Skjulte opptak fra Otwarte Klatki

Fakta om norske pelsfarmer