Nettverk for dyrs frihet er en dyrevernorganisasjon som dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling. Vi skal fortsette å avdekke dyremishandling, kan du hjelpe?

Nettverk for dyrs frihet er en dyrevernorganisasjon som dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling. Vi skal fortsette å avdekke dyremishandling, men slike kampanjer er hardt arbeid og svært ressurskrevende.

Hjelp oss å avsløre dyremishandling
For å klare å få gjennomført våre undersøkelser er vi helt avhengig av bidrag fra folk som mener at det er viktig å få satt søkelys på utnyttelse av dyr. 
Vil du at mer dyremishandling skal avsløres og belyses? Nå kan du bidra til dette ved å gi 100 kroner i månedlig støtte via SMS. Send SMS med kodeord DYREVERN100 til 2468.

Du kan også velge et annet månedsbeløp ved å sende for eksempel DYREVERN50 eller DYREVERN200 til 2468.

Bidra til konkret dyrevernarbeid
Vårt arbeid baseres på frivillig innsats, og all støtte går derfor direkte til vårt dyrevernarbeid. Vi er ikke en medlemsorganisasjon, men en aktivistorganisasjon som bruker alle ressurser på å realisere konkrete dyrevernprosjekter. 

Vi jobber nå med flere prosjekter som kan skape bølger og gi konkrete resultater for dyrene. Vi jobber for større åpenhet om forhold som holdes skjult fra offentligheten, for å belyse hva dyrene utsettes for bak lukkede dører. Hjelp oss å hjelpe ved å gi et månedlig støttebidrag. 

Noe av det vi nylig har oppnådd

  • Vi har inspisert og avslørt dyremishandling på over 200 norske pelsfarmer, og fått billedmateriale fra dyrenes levekår ut i norsk offentlighet for første gang – noe som har skapt mediestorm og bidratt til den kraftigw motstanden mot pelsdyroppdrett.
  • Vi bidro til, og var med i, NRK Brennpunkts dokumentar Pels.
  • Vi avslørte og meldte miljøskadelige utslipp fra pelsdyroppdrett ettter inspeksjoner hvor vi tok vann- og jordprøve på flere pelsfarmer. 
  • Vi var blant initiativtakerne til kampanjen som har fått flere matvarekjeder og andre til å stoppe salget av Foie gras (gåselever). 
  • Vi lanserte kampanjen Vi snur #ryggentilpels og fikk med 24 andre organisasjoner og politiske partier, for å kreve forbud mot pelsdyroppdrett.
  • Vi publiserte fakta-nettsiden forbypels.no, med bilder, film og fakta om norske pelsfarmer, i samarbeid med Dyrebeskyttelsen Norge. 
  • Vi avslørte at Mattilsynet underrapporterte lovbrudd i pelsdyrnæringen.
  • Vi sendte omfattende innspill til regjeringens høring om pelsdyroppdrett, hvor vi påviser de alvorlige dyrevelferdsproblemene i pelsdyroppdrett og anbefaler en avvikling, i samarbeid med Dyrebeskyttelsen Norge. 

Hva vi gjør i bilder