Dyrevernorganisasjonen Animal Equalitys nye undersøkelse fra innsiden av kyllingklekkerier viser grusomhetene bak produksjonen av kyllingkjøtt. 

Dyrevernorganisasjonen Animal Equalitys nye undersøkelse fra innsiden av kyllingklekkerier viser grusomhetene bak produksjonen av kyllingkjøtt. 

Animal Equality presenterte for få dager siden (25. november) en sjokkerende granskning av spanske industrielle kyllingklekkerier. Dette er første gang videoopptak av hva som foregår på innsiden av kyllingklekkeriene har blitt vist i Spania og internasjonalt. 

Et klekkeri er stedet hvor kyllingeggene blir klekket ut, under svært unaturlige forhold. Kyllingene tilbringer sin første dag av livet i disse industrielle kompleksene, hvor de blir brutalt behandlet før de blir send videre til kyllingfarmene.

Videomaterialet filmet av Animal Equaltiys aktivister viser:
•    Kyllinger kastet i søpla mens de fortsatt er i live.
•    Arbeidere som trekker hodene av de små kyllingene i forsøk på å avlive dem.
•    Syke kyllinger i smerter som dør i søpla.
•    Kyllinger som dør under transport til kyllingfarmene. 

I Norge  drepes rundt 75 millioner kyllinger i året. Internasjonalt blir cirka 50 milliarder kyllinger drept årlig, mens en gjennomsnittlig norsk kjøttspiser fortærer hele 1309 kyllinger i løpet av livet. Du kan være med å stoppe den endeløse volden disse skjøre og uskyldige dyrene opplever. 

Vurder å erstatte kyllingmåltidene du spiser med smakfulle kjøttfrie alternativer. Gjør en forskjell i dag!

– Se bildene fra Animal Equalitys undersøkelse
Guide: Hvorfor & hvordan vegan?
– Animal Equality sin hjemmeside
 

Se video fra klekkeriene