Søndag 12. november lanserer vi nettauksjon til inntekt for pelsvarslerne. Kjente kunstnere og artister som Unni Wilhelmsen, Nemi Lise, Jonas Alaska, DotDotDot og flere andre har donert ting som skal auksjoneres bort. Auksjonen omfatter også bøker, gavekort fra blant annet Nordvegan og Funky Fresh Foods, produkter fra Lush og en rekke andre flotte gjenstander.

Søndag 12. november lanserer vi en nettauksjon til inntekt for pelsvarslerne. Kjente kunstnere og artister som Unni Wilhelmsen, Nemi Lise, Jonas Alaska, DotDotDot og flere andre har donert ting som skal auksjoneres bort. Auksjonen omfatter også bøker, gavekort fra blant annet Nordvegan og Funky Fresh Foods, produkter fra Lush og en rekke andre flotte gjenstander.

Vi er veldig glade for at så mange kunstnere, bedrifter og restauranter har bidratt med mange fine donasjoner til auksjonen. Støtten til innsamlingsaksjonen har så langt vært helt overveldende, nå håper vi auksjonen bidrar til at vi kommer helt i mål.

Noe for enhver smak

Noe av det som auksjonere bort er donasjoner fra artister som Jonas Alaska og Unni Wilhelmsen, original Nemi – tegneseriestripe av Lise Myhre, gavekort fra bl.a. Nordvegan, Funky Fresh Foods og Den grønne kassa, trykk av DotDotDot som er en av Norges ledende gatekunstnere, billedkunst av flere anerkjente kunstnere, mange kule og dekorative tegninger og trykk, veganske kokebøker og produkter fra Lush.

Selve auksjonen starter søndag 12. november kl 12.00 på http://auksjon.dyrsfrihet.no

Til inntekt for pelsvarslerne

Fire pelsvarslere fra Nettverk for dyrs frihet ble nylig dømt til å betale 553.000 kroner for å avdekke dyremishandling på norske pelsfarmer. Alle inntekter fra nettauksjonen går til pelsvarslerne, og skal sikre at arbeidet med å avsløre dyremishandlng skal kunne fortsette.

Les mer om saken her: http://fnd.uz/varslerne. Ønsker du å donere kunst eller annet til auksjonen er vi veldig glade for det. Send  oss i så fall en epost på post@dyrsfrihet.no.

Noen av tingene som auksjoneres bort

Klikk på bildene for mer informasjon.