Støtt vårt frivillige dyrevernarbeid

Støtt dyrevernarbeidet

Nettverk for dyrs frihet skiller seg fra andre dyrevernorganisasjoner ved at vi ikke har medlemmer, eller driver en administrasjon. Dette er et bevisst valg for å frigjøre all tid til konkrete dyrevernprosjekter.
 
Uten medlemmer har vi ingen faste inntekter, og vårt arbeid er derfor avhengig av støttebidrag fra folk som ser at vår innsats gir resultater. Alle støttebidrag til Nettverk for dyrs frihet går direkte til dyrevernarbeid, og ikke til administrasjonsutgifter eller annet. 

Bli månedsgiver

Klikk her for å bli månedsgiver via AvtaleGiro og støtt vår arbeid med et fast månedlig beløp. Du styrer selv når månedsbidragene avsluttes.

Vipps

Gi et bidrag bidrag via Vipps 80442.

Gi ett støttebidrag

Gi en donasjon som går direkte til dyrevern.


visaMastercard
Du kan betale med Visa, Mastercard eller PayPal-konto via knappen over. Alternativt kan du sette opp månedlig overføring til vår konto 1254.05.39950 via din nettbank. Eller gi en donasjon direkte til vår konto 1254.05.39950.

Om oss

Nettverk for dyrs frihet er en dyrevernorganisasjon som dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling.

Vårt arbeid baseres på frivillig innsats, og vi jobber for alle dyrs frihet. Vi er ikke en medlemsorganisasjon, men en aktivistorganisasjon som bruker alle ressurser på å realisere konkrete dyrevernprosjekter.
 

Flickr feed

Se hva vi gjør. Se bildene vi poster på Flickr.