• 16 Mar 15
  • Posted by admin

Bli med på Dyreverndagen

Bli inspirert til å engasjere deg mer i dyrevern, delta på Dyreverndagen.  Dyreverndagen er et nytt arrangement som går av stabelen 21. mars på DogA i Oslo. Dette skal bli Norges største event innen dyrevern, i følge arrangørene, og det hele virker veldig lovende. 

Se hele programmet for Dyreverndagen.

Arrangementet består av et inspirasjonsseminar og fest med prisutdelinger og konserter. På inspirasjonsseminaret ønsker arrangørene at publikum skal bli inspirert til å gjøre noe aktivt for dyrene. Veldig mange er engasjerte i dyrevern og vil gjøre noe for dyrene. Men samtidig lurer mange på hva de egentlig kan gjøre, noe de kan få ideer og forslag til her.

Dyreverndagen ønsker å vise frem at det er utallige ting man kan gjøre for dyrene, og at hver og en kan hjelpe dyr på en måte som passer for seg. Derfor har vi hentet inn masse forskjellige dyrevernere til inspirasjonsseminaret slik at de kan fortelle sin historie om hvordan de er gått frem for å hjelpe dyr.

Variert program - noe for enhver

Målet er å vise bredden i dyrevernbevegelsen og innslagene er noe for enhver smak. Derfor er både enkeltpersoner, organisasjoner, fagfolk og konkrete kampanjer representert på programmet. 

Festen blir stedet hvor du kan nettverke og treffe andre dyrevernere. I tillegg blir det konsert og utdeling av to dyrevernpriser.

Kjøper man billett før onsdag 18. mars er vegansk mat inkludert i prisen. Billetter kjøpes her: www.dyreverndagen.no/billetter. Det er også mulig å kjøpe billett i døra.